Uutiset Blogi

5 vinkkiä kotiteatteriin budjetilla

Kodin lavastaminen ostajan tai vuokralaisen löytämiseksi on melko kallis vaihtoehto. Vaikka jotkin kiinteistönvälittäjät tarjoavat ilmaisia ​​lavastusneuvoja, kiinteistön ottaminen käyttöön voi osoittautua tuhoisan kalliiksi useimmille asunnonomistajille. Asunnon myynnin etuna on, että asunnon myyjä saa takaisin paljon enemmän kuin alkuperäiset kustannukset. Entä jos budjettia ei yksinkertaisesti ole? Tässä on viisi vinkkiä kotiteatteriin pienellä budjetilla.

1. Siivousvälineiden vuokraus
Yksinkertaisin osa kodin lavastusta on yksinkertaisesti kodin siivoaminen. Yksinkertainen pöly ja tyhjiö eivät leikkaa sitä. Sinun on puhdistettava laasti laattojen välissä, poistettava rasva keittiön alueilta ja monilla alueilla on vuosia kerääntynyt lika hankaavaksi pois. Jos sinulla ei ole budjettia ammattisiivoojiin, kokeile siivousvälineiden vuokraamista. Esimerkiksi kuumavesipesurin vuokraaminen auttaa muuttamaan vanhat matot ja säästämään niiden vaihtamisesta tai matonpuhdistusyrityksen palkkaamisesta.

2. Maalaa kotisi uudelleen neutraaleilla väreillä
Ammattimaalarin ja sisustajan palkkaaminen voi räjäyttää budjettisi. Nosta tela itse parantaaksesi kotisi houkuttelevuutta. Asunnon ostajat rakastavat neutraaleja värejä, kuten valkoinen tai kerma. Se auttaa heitä visualisoimaan, mitä he voisivat tehdä kodillasi, jos he ostaisivat sen. Kustannustehokkain tapa luoda tyhjä kangas on maalata kotisi uudelleen neutraaleilla väreillä.

3. Poista kaikki henkilökohtainen tai pesäpalloa pienempi
Voit helposti päätyä maksamaan ammattimiehelle satoja dollareita kodin lavastusneuvoista. Monissa tapauksissa tämä on hyvin käytettyä rahaa, koska se lisää tuhansia dollareita kotisi arvoon. Perusvinkki on kuitenkin säilyttää isot huonekalut, kuten sohva, ruokapöytä ja senkki ja rajoittaa henkilökohtaisten tavaroiden lisävarusteiden määrää. Tämä tarkoittaa yleensä lasten säkkipussien luopumista, perheen perinnön säilyttämistä ja koiran kulhon piilottamista. Näiden tavaroiden pakkaaminen autotalliisi on hyvä vaihtoehto, mutta niiden säilyttäminen vuokratussa omavarastossa on vielä parempi.

4. Ota yhteyttä veroasiantuntijaan
Kodin sisustaminen ei ole verotuksessa vähennyskelpoista, mutta sinun tulee kysyä veroasiantuntijalta, olisiko kotisi markkinointiin käyttämäsi raha. Jotkin kodin lavastuskustannukset voivat laskea kiinteistömarkkinoinnille, ja ne voivat olla verotuksessa vähennyskelpoisia. Tämä voi olla yksi tapa tutkia, kun haluat säästää rahaa kotiteatterissa.

5. Minimoi vuokra-aikasi
Vuokraatpa sitten television, keittiökoneen tai jopa sohvan, paras rahansäästövinkki on vuokra-ajan minimoiminen. Jos kotisi myydään, tämä strategia minimoi tappiosi, koska voit lopettaa vuokrasopimuksen heti, kun kotisi myy. Kun kotisi on tyhjennetty, voit käyttää huonekaluleasing-sopimusta parantaaksesi kotisi esittelyä. Vuokraamalla laadukkaita huonekaluja voit parantaa kotisi sisustusta houkuttelemaan potentiaalisia ostajia.

Johtopäätös
Näiden viiden vinkin pitäisi auttaa sinua säästämään rahaa kotiteatterissa. Jos olet äskettäin lavastellut kotisi halvemmalla, jätä meille kommentti alle ja kerro suosikkivinkkesi!

Comments are closed.