Uutiset Blogi

5 parasta kodin inventointisovellusta, joita tarvitset muutamissa eri tilanteissa

Vuosien mittaan ihmiset päätyvät kotiinsa valtavasti omaisuutta, joko säilytettynä kaapissa tai ylpeänä esillä. Minimalistinen liike on saattanut kiihtyä muutaman viime vuoden aikana, mutta 99 prosentilla väestöstä on runsaasti tavaraa. Jos haluat auttaa pitämään kirjaa kaikesta, haluan jakaa kanssasi tänään muutamia sovelluksia, jotka tekevät työn oikein.

Tunne asiasi

Know Your Stuffin on itse asiassa kehittänyt Insurance Information Institute, joten he ilmeisesti tuntevat, että ihmisten on hyödyllistä tietää, mitä heidän kodissaan todella on. Poimit paljon tavaraa vuosien varrella ja monet niistä voivat olla melkoisen rahan arvoisia. Jos katastrofi iskee, haluat yksityiskohtaisen luettelon kaikesta omistamastasi, joka on tallennettu turvallisesti pilveen siltä varalta, että sinun on joskus tehtävä vaatimus. Sovelluksen käyttö on ilmaista, ja sen käyttö kannattaa, vaikka se olisi vain mielenrauhaa.

Varaston ystävä

Oletko yksi niistä onnekkaista, joka ansaitsee paljon rahaa vuokraamalla useita asuntoja? On mukavaa, kun rahaa tulee joka kuukausi, mutta haluat tukkia kaikki reiät mukin pohjaan. Jos vuokraat kalustettuja kiinteistöjä, sinun on pidettävä kirjaa jokaisesta kiinteistösi sisällä olevasta esineestä, muuten saatat joutua vaihtamaan varastetut esineet ihmisten muuttaessa pois. Tämä ei ole tavallinen inventaariosovelluksesi, koska se on suunniteltu kiinteistöjohtajia ajatellen.

Varasto nyt

eBay on nyt yksi maailman suurimmista verkkosivustoista, ja ihmiset ovat ymmärtäneet, että he voivat päästä eroon roskistaan ​​sekä ostaa tavaroita irtotavarana ja myydä niitä voitolla. Se on hieno pieni bisnes, jonka ylimääräinen makuuhuone voi loppua ja ylimääräinen raha tulee aina tarpeeseen, mutta jos myyt enemmän kuin muutaman tavaran, on joskus vaikea seurata kaikkea. Inventory Now -palvelun avulla voit hallita kaikkea sisään ja ulos tulevaa, jotta kotiyrityksesi toimii mahdollisimman sujuvasti.

HOMZ Smart Storage

Joskus olisi helpompaa, jos säilytät kaiken omaisuutesi omassa säilytyspaikassa lähellä kotiasi, koska ainakin silloin kaikki olisi samassa paikassa. Näin ei yleensä ole, kun pidät kaikkea omassa kodissasi ja se on hajallaan kaikkialla, mikä voi tehdä tiettyjen asioiden löytämisen melkein mahdottomaksi. Jos käytät HOMZ Smart Storage -sovellusta, voit seurata, missä kaikki tärkeät omaisuutesi ovat, jotta voit paikantaa ne muutamassa minuutissa.

Omat jutut2

Viimeinen sovellus, josta puhuimme, auttaa sinua löytämään kaiken, mutta MyStuff2-sovelluksen avulla voit itse asiassa pitää luetteloa kaikesta omistamastasi. Tämä on hyödyllistä useilla eri tavoilla, mutta viime kädessä on aina mukavaa, jos sinulla on luettelo kaikesta omistamastasi. Jos suunnittelet muuttavasi uuteen kotiin, sinun ei tarvitse kirjoittaa ylös kaikkea, mitä haluat ottaa mukaasi. Toivotaan vain, että sinun ei tarvitse käyttää sovellusta nähdäksesi, mitä puuttuu, kun tunkeilija murtautuu kotiisi ryöstääkseen sinut.

Se on vaivan arvoista

Jos päätät käyttää jotakin näistä sovelluksista, sinun on käytettävä jonkin aikaa ja lisättävä kaikki, mitä haluat seurata, mutta jos olet älykäs, huomaat varmasti, että se on sen arvoista. Olipa kyse vain tavaroiden löytämisestä tai vakuutusrahojen hakemisesta, se on lopulta sen arvoista.

Comments are closed.