Uutiset Blogi

5 mahtavaa matkailusovellusta, jotka säästävät sinut tavallisilta hikkauksilta, joita me kaikki kohtaamme

Tiedän, että odotat tulevia matkojasi, mutta sinun on kysyttävä itseltäsi jotain ennen kuin lähdet kotoa. Oletko valmistautunut matkaan vai aiotteko vain siivittää sen? Vaikka sen siivettämisessä ei ole mitään väärää, tiedän, ettei se vetoa useimpiin ihmisiin, joten aiomme keskustella muutamista laadukkaista sovelluksista, jotka sinulla pitäisi olla iPhonessasi, jotta olet paljon paremmin valmistautunut. Tiedän itse asiassa, että yksi tai kaksi näistä helpottaa sinua paljon, kun olet tien päällä.

Matkaneuvoja

Jotkut ihmiset tekevät mieluummin asioita itse, koska he haluavat hypätä pää edellä tuntemattomaan, mutta toiset ottavat mieluummin huomioon menneiden matkailijoiden neuvoja, koska he tietävät, mihin he antavat itsensä sisään. Jos haluat tietää jotain tietystä paikasta, hotellista tai jopa valikoimasta ravintoloita, sinun tulee tehdä paljon tutkimusta Trip Advisorista. Saatat olla onnekas ja säästää vaivaa pysymällä poissa jostain, jos monet ihmiset sanovat siitä ilkeitä asioita, koska kaikki eivät voi olla väärässä.

Evernote

Kysy muutamalta sadalta ihmiseltä, miksi he käyttävät Evernotea, ja saat todennäköisesti muutaman sadan erilaisen vastauksen, mutta se on hienoa kaikille, joilla on matkasuunnitelmia
http://www.jkengitech.com/

. Voit tallentaa koko matkasuunnitelmasi sovellukseen, mukaan lukien lentosi tiedot, hotellivaraukset ja kaikki ostamasi matkat. Et unohda mitään ja sinulla on aina tiedot käsilläsi. Voit myös tehdä paljon muistiinpanoja, jos löydät piilotettuja helmiä, joita et halua menettää tutkiessasi.

Hipmunk

En usko, että tämä sovellus saa tarpeeksi luottoa tällä hetkellä, mutta tilanne muuttuu pian, kun ihmiset ymmärtävät, että se on yksi markkinoiden parhaista sovelluksista lentojen varaamisessa. Voit käyttää sitä myös hotellien varaamiseen, mutta lennot ovat siellä, missä se loistaa, ja se selaa verkkoa varmistaakseen, että se löytää sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen riippumatta siitä, minne lennät. Myös käyttöliittymä on kaunis, mikä tarkoittaa, että sovellusta on helppo käyttää, ja kun löydät ostettavan lennon, se on erittäin helppo napsauttaa.

rauhoittaa

Jos lentokoneesi osuu turbulenssiin, se voi joskus olla liian vaikea käsitellä, vaikka yleensä nautit lentämisestä. Jos pelkäät lentämistä, se on vielä pahempaa ja sen sijaan, että kumartuisit tuolissasi, kunnes paikka laskeutuu, tarvitset sovelluksen, joka auttaa sinua rentoutumaan. Rauhallisuus lähettää sinut syvän rentoutumisen tilaan ja pelkosi katoavat. Se on myös loistava tapa nukahtaa helposti, jos sinun on vaikea ajautua pois matkustaessasi lentokoneessa, bussissa tai junassa, koska et löydä tapaa viihtyä.

Pallo

Kun lähdet seikkailuun, haluat vangita jokaisen erityisen hetken puhelimellasi, ja Sphere on loistava valokuvaussovellus, jota voit käyttää, kun haluat vangita 360 astetta ympäristöstäsi. Saatat ampua itseäsi viinitarhoissa ollessasi viinitilakierroksella tai ollessasi ylhäällä maan päällä leijuvassa ilmapallossa, mutta todellinen taika on muistot, jotka sinulla on ikuisesti, kun palaat kotiin, koska pystyt katso, mitä olet tallentanut, ja sinusta tuntuu, että olet edelleen siellä.

Hyvää matkaa

Sinulla on loistava matka riippumatta siitä, mitä tapahtuu, mutta ainakin näiden sovellusten käyttäminen estää monia hikkauksia matkan varrella. He kehittivät nämä hämmästyttävät sovellukset syystä, eikä siinä olisi järkeä, jos et käyttäisi niitä hyväkseen.

Comments are closed.