Uutiset Blogi

5 laadukasta sovellusta, jotka auttavat sinua käsittelemään tiettyjä ongelmia matkustaessasi

Lyön vetoa, että vihaat sitä, kun olet lomalla ja asiat menevät pieleen. Vieraassa maassa oleminen on tarpeeksi vaikeaa, mutta kun ongelmia alkaa ilmaantua, on helppo masentua. On monia tapoja, joilla voit estää tiettyjä asioita alun perin tapahtumasta, ja haluan jakaa kanssasi tänään muutaman työkalun, joista on apua. Katso näitä sovelluksia ja kun tiedät, mitä ne tekevät, huomaat tarvitsevasi niitä puhelimessasi ennen lähtöä.

HopStop

Jos et aio vuokrata autoa lomallasi, sinun on käytettävä julkista liikennettä, ellet halua tuhlata suurinta osaa budjetistasi kalliisiin takseihin. Joskus on vaikea selvittää joukkoliikennejärjestelmää, kun olet uudessa maassa, joten jos lataat HopStopin, se tekee kaiken puolestasi. Se kattaa laajan valikoiman maita, ja jos olet menossa johonkin listalla olevista maista, säästät rahaa ja voit käyttää sen jännittäviin asioihin.

Onavo Extend

Normaalisti keräät säästöjäsi ja tiedät tarkalleen, kuinka paljon joudut käyttämään lomallasi. Viimeinen asia, jonka tarvitset, on valtava lasku matkapuhelinoperaattoriltasi, koska lähetit muutaman liian monta asiaa Facebookiin tai tarkistit sähköpostisi joka päivä. Valitettavasti lomasi saattaa osoittautua kalliimmaksi kuin luulit sen olevan, mutta jos puhelimessasi on Onavo Extend, säästät paljon rahaa, kun käytät nettiä ulkomailla.

Tipulaattori

Kun aiot palata samaan ravintolaan loman aikana, on aina hyvä jättää henkilökunnalle mukava juomaraha. Jos palaat samaan ravintolaan, saat paljon parempaa palvelua ja he saattavat jopa heittää muutaman ilmaislahjan. Tipulator auttaa sinua selvittämään, kuinka sinun pitäisi juomarahaa, jos haluat poistaa sen itse tekemisen vaivan. On myös hyvä, jos haluat jakaa laskun syödessäsi ystävien kanssa, jos et halua jakaa kaikkea kesken.

JetLag Genie

Heti kun astut koneeseen, sinusta tuntuu hyvältä, koska olet saapumassa jännittävään määränpäähän, mutta kun laskeudut, se on toinen tarina. Koska päädyt ylittämään eri aikavyöhykkeitä, jet lag iskee ja sinusta tuntuu, että kierryt palloksi sängyssäsi. Jos et halua sen tapahtuvan, tarvitset suunnitelman, ja helpoin tapa välttää kauhea olo on ladata JetLag Genie -sovellus. Se opettaa sinulle kaikki tarvittavat vaiheet tunteaksesi olosi upeaksi saapuessasi määränpäähäsi.

Aurinkosuojavoide

Jos olet Karibian risteilyllä tai rentouttavalla rantalomalla trooppisella saarella, saatat joskus innostua itsestäsi ja unohdat levittää aurinkovoidetta uudelleen. Se ei ole kovin hyvä idea, jos et halua lopulta näyttää hummerilta. On vaikea välttää pysymästä poissa auringosta, kun olet risteilyllä tai rannalla, ellet halua pysyä loukussa sisällä koko päivän, joten lataa Sunscreen-sovellus, niin se muistuttaa sinua levittämään aurinkovoidetta uudelleen, mikä vähentää mahdollisuuksiasi saada poltettu.

Ongelmat eivät katoa

Vaikka olemme puhuneet sovelluksista, jotka voivat ratkaista tiettyjä ongelmia, kohtaat aina ongelmia. Ainakin olet valmis käsittelemään joitain niistä, ja olen varma, että siellä on enemmän sovelluksia, jotka auttavat sinua käsittelemään paljon enemmän.

Comments are closed.